De watersportvereniging in de kop van Overijssel. Daar waar iedereen mee telt.

Aanmoediging Bjarne Bouwer

Aan Bjarne Bouwer.

Dag Bjarne,

Het is net vakantie voor veel leden van de ZVB. Het is afronden en pakken geblazen. Ondanks alles is er één onderwerp van gesprek dat voortdurend in de vereniging op duikt.  Hoe vergaat het Bjarne met zijn zeilmaat Laila. Wanneer is de eerste wedstrijd? Waar kunnen we de wedstrijden op TV volgen? Schema’s worden gedeeld.

Als jullie na je training weer gezellig op je slippertjes lopen,  weet dan dat veel mensen aan jullie denken en je het allerbeste wensen. Weet als de eerste wedstrijddag aanbreekt dat de 500 leden en sympathisanten van de ZVB voor jou en Laila zullen duimen. Met of zonder medaille zijn we en blijven we trots op jullie beiden.

Bjarne en Laila volgen op de Olympische Spelen?

Programma:

De planning is dat dagelijks de eerste races om 12:00 uur beginnen, maar afhankelijk van het weer kan dit later worden. Ook kunnen races worden geschrapt.

3 augustus

Nacra 17: race 1, 2 en 3

4 augustus

Nacra 17: race 4, 5 en 6

5 augustus

Nacra 17: race 7, 8 en 9

6 augustus

Nacra 17: race 10, 11 en 12

7 augustus

Nacra 17 medalrace (eventueel Van der Meer/Bouwer)

Je kunt de races in elk geval live kijken op Eurosport. Deze omroep heeft via Discovery de uitzendrechten van de Olympische Spelen en zendt alles uit (via TV en/of live stream in de app/website), ook op HBO-max. De NOS heeft nog niet besloten welke zeilwedstrijden ze gaat uitzenden, live of in samenvatting. Of de races op televisie te zien zijn, hangt ook af van de prestaties van de Nederlandse zeilers. Waarschijnlijk worden de medalraces waarin Nederlanders varen, wel live uitgezonden.